Ushtria Skenderbeut, Enver Hoxhes dhe UÇK-ja shpëtimtare të kombit shqiptar-Erald Selca

Ushtria Çlirimtare e Kosovës e ruajti Qënien Shqiptare në Gadishullin Ilirik

Ushtria Çlirimtare e Kosovës , një nga projektet më të mëdha kombëtare që nga koha e kryeheroit kombëtar babait të kombit tonë Gjeneralit të Gjeneralëve mbretit të mbretëreve superstrategut botëror Gjergj Kastrioti-Skënderbeut .

Nëpër histori popullin tonë nga zhdukja nga faqja e dheut nga armiqët otoman sllavo grekë bullgar nazifashist e shpëtuan tre ushtri Ushtria e Skënderbeut , ushtria e Enver Hoxhes dhe UÇK-ja e simotrat e saja .
Ne shqiptarët nuk guxojmë ti harrojmë mizoritë e perandorive romake , bizantine , otomane sllavo greke bullgare austrohungareze franceze gjermane italiane angleze etj në terë historinë tonë kombëtare jemi goditur nga fuqitë e mëdha për hesap fqinjeve dhe na ka munguar na mungon dhe sot vetëdija jonë kombëtare .

Historikisht kanë luftuar pakica , prandaj kemi qëndruar me shekuj në okupim dhe jemi asimiluar kollaj e sot gjenë bastarde pafund që fyejnë Skenderbeun Avni Rrustemin Nolin UÇK-në vlerat kombëtare .

Po të mos ishte UÇK-ja, sot Kosova do ishte pa shqiptar siç janë plagët e kombit Sanxhaku Toplica Çamëria .

Brez pas brezi qofshin të mallkuar, ata që fyejnë shpifin për vlerat kombëtare të cilat duhet mbrojtur me ligj .

Pakicë ishim kur rrokem armët për liri , në vend indeksave dashurisë dasmave në robëri zgjodhëm armët për liri çlirim e bashkim kombëtar kunder një armiku barbar si Jugosllavia(Serbia)u derdh gjaku për liri e Bashkim me shekuj po ato përpjekje i kurorezoi UÇK-ja dhe simotrat e saja UÇPMB UÇK(KOMBËTARE) misioni jonë vazhdon deri në Bashkim Kombëtar jemi cdo here te gatshem për të luftuar për viset e Shqipërisë

Politika jonë hajdute bastarde ka dështuar në mbrojtje të vlerave kombëtare , por shtresa atdhetare duhet ta bëjë atë mbrojtjen e shqiptarizmes nga qarqet antikombëtare e proserbosllave .

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *