E.Selca-Aneta Rama ishte një Grua që i dha çdo gjë atdheut

Me hidhërim të thellë mora vesh lajmin se paska ndërruar jetë zonja e nderuar Aneta Rama në moshën 82 vjeçare një bijë fisnike e kombit tonë , edukatore e spikatur pedagoge dhe shqiptare e madhe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *