Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor dënon ashpër bastisjen e familjes së Jakup Krasniqit

Shteti i Kosovës duhet të ja ndalë turrin bandave të eulexit dhe speciales .
Shfuqizojeni ketë gjykatë ilegale dhe antishqiptare sa nuk është berë vonë .
Bashkesia Ndërkombëtare po e denigron UÇK -në , dhe fal gjenocidin serb

Këto kidnapime arrestime janë papranushme për ne dhe antishqiptare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *