Enver Hoxha Themelues dhe Drejtues i lavdishem i PKSH-SHQIPËRISË

8 Nëntor 1941 , ngjarje e madhe dhe e jashtëzakonshme Kombëtare ENVER HOXHA dhe grupet patriotike/komuniste u unifikuan dhe nën drejtimin e Legjendarit Enver Hoxha ushtria jonë partizane çliroj atdheun nga nazifashizmi dhe e bëri Shqipërinë të denjë nga hiçi që ishte !
🇦🇱✊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *