Agim Xhigoli dhe familja e tij një jetë në shërbim të kombit dhe Enver Hoxhes

Ka një jetë që familja e nderuar e Agim Xhigolit Kryetar i Frontit Popullor ish boksier me emër çlirimtar në radhet e UÇK-së , është në shërbim të atdheut dhe vepres gjigante të babait të kombit Enver Hoxhes

Mu për këtë kjo familje dhe Agimi Bashkimi mbarë familja gëzojnë autoritet në troje tona kudo , dhe mërgatën tonë .

Vullnetarisht gjithmonë me miq e shok pa u ndalur kurrë si fantatik të vlerave kombëtare shqiptare 🇦🇱✊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *