Nuk je shtet nese nuk ke një helikopter civil të paktën -Erald Selca

Përveç hajnisë tyre multimilionerat e politikes sonë folin dhe për Enver Hoxhen dhe diktaturen kinse te tij .O ju brekegrisur kqyrne more veten
Ju nuk keni një helikopter more për raste rënda emergjente e ai deri bomba atomike ka pasur .
Palone more smutana !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *