Askush nuk guxon të harrojë pushtimet dhe mizoritë mbi ne -Erald Selca

1432 fëmijë të vrarë e masakruar nga Serbia vetëm në luftën e fundit , dhe 3 fëmijë tonë të vrarë në 2004 në Çabër.
Nga viti 1844 -2001 mbi 600 mijë shqiptar të vrarë nga okupatori serb .

Askush nuk guxon të harrojë mizoritë romake , bizantine osmane greke bullgare italiane franceze austrohungareze nazifashiste serbosllave mbi popullin tonë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *