Ramushi viziton Rahovecin me rrethinë

Gjithëherë i mahnitur me mikpritjen në Rahovec.
Sot e fillova vizitën duke bërë homazhe në Varrezat e Dëshmorëve për të vazhduar me takime në Fortesë dhe Ratkoc.

Këta njerëz të mrekullueshëm dhe punëtorë, do të mbështeten ekonomikisht nga programi që Aleanca ka hartuar për qeverisjen e ardhshme.

Në Fortesë e Ratkoc, ndjeva frymën e fitores.
Na priftë e mbara!

RH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *