Familja e madhe Aliqku , kujton bacen Kapllan Aliqku

Thonë jeta shpesh herë tregohet e pamëshirshme me ne , por kur ajo na merrë më të dashurit tonē vetëm fizikisht sepse kujtesa për ta mbetet e përjetshme .

Viti i ri po vjen dhe ti mungon në sofren tonë tryezen familjare baca Kapllan , por Gazmendi mbarë familja nipat dhe mbesat do ndjekin rrugën tënde të vlerave respektit dashurisë njerëzore punes .

Dhimbja e loti , shëndërrohet në forcë kur kujtohet brez pas brezi karakteri yt baci Kapllan për të cilin post mortum ka ndarë mirënjohje Shoqata patriotike Fronti Popullor me seli në Ferizaj .

Ai është i qetë dhe në paqe , sepse la prapa një familje bujare të nderuar e të dashur që do ja nderojnë emrin për jetë të jetëve .

E S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *