Veprimtari i çeshtjes kombëtare z.Behxhet Reçica kërkon të votohet Komandant Fatmir Limaj dhe Nisma

Z.Behxhet Reçica veprimtar i njohur i LPK UÇK aktivist i palodhur i NISMA kërkon të votohen çlirimtaret e ata më se miri i përfaqeson Fatmir Limaj -Çeliku i lavdishëm në luftë dhe paqe .

Votone listen e Nismas se parlamentit i duhet fryma e UÇK-së thotë Reçica për JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *