Heshtja e Turpit !

Do shkruaj çdo natë për Kosovën Lindore dhe viset tjera të atdheut , ku jeni strukur o struca të politikës ditore shqiptare në viset tona që nuk reagoni për termin ofendues të legjitimuar nga Gjykatat serbe në Beograd ku ne quhem śiptari kurse në të ashtuquajturen RMV ish IRJM hartohen tekste gjeografie historia antishqiptare .
Nuk kam asnjë ambicie politike e mos të ju vjen mërzi për kritikat e mia të drejta .
Zgjonu nga gjumi se nuk o pushteti çdo gjë .#Asgjë nuk duhet të vije në shprehje para çeshtjes kombëtare 🇦🇱✊

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *