Fronti Popullor kujton demonstratat e 1981-shit

Demonstratat e 81 shit ngjarje e madhe kombëtare , disa dekada më vonë Ushtria Çlirimtare e Kosovës do mirrte hak dhe do i jipte goditjen përfundimtare Jugosllavisë fashiste .
Lavdi të rënëve në demonstrata , dhe respekt të plagosurëve e pjesëmarrëseve .
Si çdo gjë dhe këto demonstrata u mbështeten fuqishëm nga Shteti amë dhe vet Enver Hoxha Udhëheqesi i madh e i lavdishëm i popullit tonë🇦🇱✊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *