A.Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor uron 8 Marsin

Shoku Agim Xhigoli Kryetari i Frontit Popullor uron 8 Marsin duke kërkuar me shumë të drejta dhe barazi , dhe rikujton se në kohën e Enver Hoxhes femra jonë ishte shtyllë e luftës kombit partisë e progresit shtyllë e familjes dhe në UÇK patem shumë heroina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *