Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli mbështetë z.Agim Aliun fuqishëm

Fronti popullor ne Ferizaj vendosi ta votoj prap per kryetar të Ferizajit shokun Agim Aliun Meritat e tija shifen te gjithë populli në Ferizaj e më gjërë Suksese PDK

Shoku Agim Xhigoli luftetar i UÇK së drejtues i enveristave dhe emër i respektuar kudo mbështet fuqishem z.Agim Aliun për fitore të reja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *