Lule Bajra Këngëtare e madhe e muzikes sonë

Tashmë e shumë dekada artistja këngëtarja Lule Bajra është në skenën muzikore, me zërin e saj mrekullushëm vokalin dhe repertoarin magjeps

Lule Bajra është rritur në skenë dhe ka një autoritet të madh në trojet tona dhe mërgatë ku ftohet zakonisht në evente e mbrëmje muzikore ku performanca e saj , stili kultura është për t’u admiruar maksimalisht

I këndoi terë jeten Lulja atdheut dashurisë baladave , argëtimit të rinisë dhe ka lenë gjurmë të pashlyera sepse është artiste e madhe e femër e kompletuar në çdo pikëpamje .

Ambasadore e denjë e artit skenik , avangarde dhe sinonim i mirësisë e pozitivitetit

Kritikët muzikor me vite e vleresojne pozitivisht znj.Lule Bajra

Përgatiti :E.S

Leave a Reply