Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli ngushëllon familjen e Kadri Veselit me rastin e vdekjes së nënës

Shoku Agim Xhigoli dhe Fronti Popullor Kryetari i saj shoku Agim mbarë strukturat anetar e simpatizante ngushëllojnë Kadri Veselin për humbjen e nënës Ajshe .

Agim Xhigoli thekson se është turp për pseudodrejtesin e huaj të mos e liroj z.Kadri Veseli në varrim e te pame

Leave a Reply

Your email address will not be published.