Mërgimtari atdhetar Fatmir Behrami tifoz i madh i sportit mitrovicas dhe kombëtar

Mërgata jonë ngelë shtyllë e kombit mirëqenies ure lidhese sepse jemi një , mërgimtari mitrovicas djaloshi shembullor Fatmir Behrami i takon një familje nderuar punëtore atdhetare humane e sportedashese

Gjithmonë Mitrovica ka qenë djep i kultures muzikes artit sportit lidere në trojet tona dhe e tillë mbetet

Farmir vëllau është adhurues i madh i basketit Trepçes famoze i klubeve futbollit po dhe Përfaqesuses së Kosoves dhe Kombëtares shqiptare në futboll

Gjithashtu Fatmiri me mish e shpirt përkrah Krahun luftarak djemte e vashat e UÇK-së dhe i mbështetë e do fort me terë qënien e tij , Fatmiri mbeshtet çlirimtaret Hashim Thaçin Kadri Veselin me trima tjerë

Je model i së mirës shoku vëllai ynë Fatmir

Erald Selca