Kuqëzinjët në Konferencë shtypi

FredericVeseli dhe #ArdianIsmajli në konferencë për shtyp, ku kanë folur për dy ndeshjet e para kualifikuese të #EURO2020, me Turqinë dhe Andorrën. #ALB???⚽ #NeJemiNjë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *