22 Vite nga rënia e Lajmëtarëve të lirisë

Sot kujtojmë me krenari dëshmorët e kombit Zahir Pajaziti, Hakif Zejnullahu dhe Edmond Hoxha, të rënë heroikisht gjatë një aksioni ushtarak në fshatin Pestovë, 22 vite më parë, aksion ky që ishte edhe një nga betejat e para të pjesëtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës përballë forcave policore serbe.

Sakrifica dhe gjaku i tyre u bënë simbol i lirisë dhe pavarësisë së Kosovës.

Lavdi e përjetshme për heronjtë e Kosovës!

Leave a Reply