Nga aktiviteti i OVL UÇK-së në Pejë

Organizata e Veteranëve të Luftës dega në Pejë, në nderim të kontributit të tyre ka paisur me pllaka përkujtimore shtëpitë-shtabe të UÇK-së në Lug të Leshanit, Jabllanicë (shtëpia e Idriz Atashit dhe Kliçinë(shtëpia e Ajet Vokshit).
Nderë dhe respekt gjithmonë për kontributin tuaj gjatë luftës për liri.

Leave a Reply