Ruzhdi Kurtishaj fton për Tubimin e Dëshmorëve

Ftojë të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje me datë 5 prill 2019 në Greikoc, në tubimin përkujtimor për Dëshmorët dhe Martirët e fshatit Greikoc.
Ardhja e juaj e nderon këtë 20-të vjetor të përkujtimit për Dëshomrët dhe Martirët e Greikocit!

Leave a Reply