Intelektualët dhe teologët Mr.Bekim Jashari dhe Kujtim Hyseni dy njerëz të kompletuar

Njeriu ndihet tejet mirë kur ke miq shok vëllezër me vlera universale siç janë mr .Bekim Jashari dhe Kujtim Hyseni të palodhur në çeshtjet fetare ligjerata të drejta kombëtare çdo herë dhe sportedashes të mëdhenjë të KF LLAPI dhe futbollit shqiptar në terësi .

Mesazhet e tyre janë mesazhe dashurie e uniteti paqe e harmonie ndërvellazerore

Leave a Reply