Veprimtari Anton Antoni kujton babain e kombit Gjergj Kastriotin-SKËNDERBEUN

Me 17 janar 1468, pushoi së rrahuri zemra e themeltarit të Shqipërisë, Kryetrimit- kryeprincit të gjithë shqiptarëve kudo ne bote!
??GJERGJ Gjon KASTRIOTI??.

Gjenerali që sfidoi superfuqitë e botës, është gjithmonë frymëzimi për secilin që ndjehet shqiptar.
??L A V D I ??L A V D I ?? L A V D I

ANTON ANTONI -Veprimtar i kombit ish luftëtar i UÇK -së dhe Pedagog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *