E.Selca 75 Vjetori i Çlirimit meritonte me shumë vëmendje!

Shqipëria jonë e dashur me rreshtimin e saj të drejtë në luftën e dytë botërore në Krye me Kryekomandantin Enver Hoxha , me gjakun e mijëra trimave e trimereshave nderuan atdheun duke luftuar hordhitë nazifashiste .
Prandaj ky vit jubilar 75 Vjetori i Çlirimit të atdheut tonë do duhej shënuar në mënyrë dinjitoze nga shteti amë , institucionet akademia e jo vetëm vetëranet të kontribojnë dhe ne Enveristat për shënimin e këtyre datave madhore të cilat bota përparimtare i kujton me respekt përulje dhe mirënjohje .

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *