Agim Xhigoli Konferenca e Pezes ngjarje e madhe kombëtare

Kryetari i Frontit shoku Agim Xhigoli kujton 16 Shtatorin 77 vjetorin e Konferences së Pezës dhe vendimet e saja liridashese në krye me njeshin Enver Hoxha figure legjendare e kombit shqiptar dhe luftes se dyte botërore

Leave a Reply