Çlirimtarët e Grupit të Kumanovës të mos harrohen !

ROBËRIT E LUFTËS TË EPOPESË SË KUMANOVES , NUK MERITOJNË HARRESË !

Po bëhen 5 Vite nga Epopeja e Kumanovës ku ranë djemtë tanë dëshmor kundër okupatorit maqedon , dhe dhjetëra bashkëluftëtar tanë mbahen si pengje dhe robë lufte nga RMV ky shtet pa identitet .
Në atë betejë të 9-10 Maj armiku maqedon pësoi humbje të mëdha në njerëz e në makineri një grusht burra sfiduan një shtet .

Tirana zyrtare dhe Prishtina zyrtare duhet të ngrisin zërin e tyre me shoqatat e shumëta dhe OJQ e të drejtave të njeriut , bota duhet të sensibilizohet .

Të zhvillosh luftë Çlirimtare është akti më i madh patriotik , prandaj të zgjohemi nga gjumi letargjik të mendojmë për bijët tanë krahas luftes për pushtet .

Ata djem po mbahen si burra si vigaj , me kokën lart po ne duhet të luftojmë për lirimin e tyre nga kampet sllavomaqedone të përqëndrimit .

I mbarë faktori politik , të gjithë ne duhet të angazhohemi për ta sepse ata luftuan ushtri me ushtri luftuan për bashkim kombëtar e jo për ara e megja të veta o popull i dashur .

Sa të jenë ata në robëri , jemi dhe ne bashkëndjejmë me ta e familjet e tyre të merzituara e vuajtura .

Nuk kemi djem më humb , Lisat e atdheut ?? po mbahen po me ne do jenë me moral më të madh .

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *