Fronti Popullor kujton Skënderbeun e lavdishëm

17 Janar 1468 i pushoi zemra Kryeheroit tonë Kombëtar Gjergj Kastrioti Skenderbeut njeriut që ruajti Substancën tonë kombëtare njeriu që bashkoi shqiptaret .
Skenderbeu ky gjigand i shqiptarizmes hordhitë armike otomane i mundte keq për të gjallë të tij kurrë Shqipëria nuk ra sepse ishte Gjeneral i pamposhtur dhe popullin e kishte pranë çdo herë.
Ky personalitet i jashtëzakonshëm kombëtar dhe botëror ka hyrë në analet e historisë sonë dhe asaj botërore si Gladiator i kombit tonē dhe civilizimit mosmirënjohes europian !

Falë teje i madhi Skenderbe luftërave tuaja të drejta nami i kombit tonë u përhap në katër cepet e botes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *