A.Xhigoli Kryetari i Frontit Popullor kujton Heroin e bashkëluftëtarin Naim Beka

Jetën dhe vepren heroike të patriotit atdhetarit luftetarit heroit të UÇK Naim Beka -Sokoli e kujton me respekt të pakufishëm bashkëluftëtari Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *