Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor kujton Mr.Ukshin Hotin

Kryetari i Frontit Agim Xhigoli me rastin e ditëlindjes së patriotit të madh intelektualit mr.Ukshin Hoti e kujton me respektin me te madh dhe kërkon të zbardhet fati i tij dhe mijëra te pagjetureve te zhdukur nga Serbia Fashizoide.

Lexues të nderuar të portalit JaninaPress , Agim Xhigoli dhe Fronti kanë protestuar dhe kerkuar ndricimin e ketyre rasteve te dhimbshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *