Mr.Ukshin Hoti ku është ?

Dy ikona kombëtare dhe botërore🇦🇱✊
Baca Ukshin sot ka ditën e bekuar të lindjes , fati i tij dhe mijëra të pagjeturëve nga Jugosllavia Kryekriminale mbetet preokupimi numër një .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *