Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli vlerëson punën e Kryetarit çmuar Agim Aliu

Fronti Popullor përcjellë me vemendje ngjarjet në rrafshin lokal kombëtar e botëror e me ketë rast portali JaninaPress zhvilloi një intervistë me z.Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor

JaninaPress:Z.Agim Xhigoli si e vlerësoni punën e Kryetarit të Ferizajit z.Agim Aliu

Agim Xhigoli -Ne si Front Popullor e vleresojmë lart punën energjinë përkushtimin ndershmerinë afersinë e z.Agim Aliu si shërbetor besnik i popullit dhe si një njeri që ka berë ndryshime pozitive në Ferizaj e rrethinë .

Eshtë për t’u vleresuar me notat me te larta puna e tij dhe stafit të tij në shërbim popullit dhe atdheut me modestin e tij dhe vlerat e tij shumëdimensionale thotë z.Agim Xhigoli për portalin JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *