E.Selca-Turp mosrregullimi i varrezave të Dëshmorëve në Prishtinë !

Sonte i vizitova varrezat e Dëshmorëve të Kombit në Prishtinë , varrezat e bashkëveprimtarëve dhe bashkëluftëtarëve nga LPK UÇK -ja dhe simotrat e saj, është turp i madh mosrregullimi i varrezave të dëshmoreve ku në ketë kompleks dëshmoresh në vend të rojave te nderit kishim qenë endacak dhe të rinjë tanë që kanë devijuar duke u marrë me narkotikë .
Sa herë duhet more unë me shkruar , me folur në tv për këtë gjendje a ka Komunë Shtet mekanizma !!!!!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *