Opinion nga mërgimtari atdhetar Faton Ramadani -Familja Jasharaj të mbrohet si familje Legjendare Shqiptare

Mozomakeq për ne!!
Në vend se familja JASHARAJ të ishte e mbrojtur institucionalisht nga kushtetuta kombëtare shqiptare me statut si emblema e hierarkisë kombëtare,ku politikat mbarëkombëtare do bënin betimin para kësaj Embleme, ne i ulim në nivele komunash ,për ti manipuluar JASHARAJT dhe peshën e Kombit,nga politika,mediat dhe qarqe të ndryshme antikombtare!!??
Këto sjellje joadekuate ndaj kësaj Embleme ,ulin nivelin kombëtarë si shtet dhe si Komb??!!!

Sakrifica e Familjes së Adem Jasharit Komandantit Legjendar të UÇK-së është e pashembullt për njerëzimin dhe ne si komb duhet ta ruajmë me fanatizem ketë pasuri mbarëkombëtare çlirimtare e frymezuse për liri e Bashkim Kombëtar

Leave a Reply