Hysni Elshani kujton baben fisnik Haxhi Xhemë Elshani

Sot me 22.02.2021 u mbushen 19 vite pa ty baba i dashur.

Dora me dridhet ,lotet me rrjedhin kur shkruaj perkujtimin per ty o baba i dashur.Ti ke shkuar por shpirti yt ende rron me ne .Zoti te kishte dhen pak jete . Ne jemi krenar qe te patum baba aq te mire dhe ishe simbol per familjen tone dhe rrethine ku jetove prandaj do te vazhdojme te jetojme dhe punojme ashtu si na ke mesuar.

Te lumt o babai yne i dashur per te gjitha ato vite qe u kujdese per ne.

Jemi krenar qe te patem, e i perjetshem do te jete kujtimi yne per ty .

Te qofte i lehte dheu i Kosoves.

Me mall te perkujtojë 🥲

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *