Mjerimi migjenian i luftëtarëve të lirisë

Kam shkruar mijëra herë dhe folur radiotelevizion për gjëndjen e rëndë ekonomike sociale shendetsore të mbijetesës së veteranve invalideve familjeve të dëshmorëve të UÇK -së nga 1999 e deri sot .
Trajtim meritor ka munguar dhe po mungon , mbi 50 ish ushtar të UÇK UÇPMB UÇK të vetëvrarë e qindra të vrarë pritave pusive nga armiku e hafijet .
Me qindra të larguar nga puna , me mijëra në gyrbet e me qindra mijëra në tehë mbijetesës fal dhe ndonjë mërgimtari zemerbardhë dhe gjendja rëndë ekonomike sociale psiqike shendetsore vazhdon të jetë e rëndë .
Luftëtaret kanë mbetë si lypsarë , kjo shoqeri nuk po respekton deshmoret le te gjallët e vdekur për së gjalli

Nuk ka kategori më të varfër nënëcmuar poshteruar se kategorite e dala nga lufta dhe familjet tona .

Mjerim migjenian në mesin tonë , ku aristokracia borgjezia pseudopatriotet e pronaret privatizuesit e vlerave kombëtare me milionat e tyre mendojn qe ata jane cdo gjë !!

Shteti i Kosoves ka faje nga paslufta e gjerë sot kush ma shumë e kush ma pak
Cdo dite kemi veteran qe vdesin e femije te tyre deshmoreve qe ja mesyn botes për nje kashore bukë e dinjitet .

E.Selca

Leave a Reply