Fluturim Rizvani një luftëtar shembullor i UÇK-së dhe emër i nderuar në SHBA

UÇK -ja e Kryekomandantit Adem Jashari ndryshoi historin tonë në gjirin e saj u rreshtuan shtresa atdhetare nga mbarë trojet tona Europa , Amerika Australia e Kanada

Një nga ata kolos burra kreshnik është heroi i gjallë vëllau ynë Fluturim Rizvani nga nje dere oxhak i nderuar i kombit tonë dhe që dha kontribut shumë në luftë kunder okupatorit serb dhe ndihmoi dhe lufterat tjera çlirimtare Uçpmb dhe UÇK Kombëtare me cdo gjë .

Gëzon autoritet në qarqe atdhetare dhe mërgatë kudo ky lis Shqipërie si hero i heshtur dhe modest që jeton për Shqipërinë dhe idealin e bashkimit ideal për të cilin ranë shokët tanë dëshmor

Rroftë UÇK ja dhe aleatja jonë SHBA

Nderim i përjetshëm idealisteve kontributoreve bashkëluftëtareve

Erald Selca