Luftëtari i shquar i UÇK-së dhe mërgimtari Afrim Ajredini uron kombin për festat e Nëntorit

Me një letër drejtuar JaninaPress veprimtari i çeshtjes kombëtare luftëtari i oreve të para të UÇK-së Afrim Ajredini uron kombin mbarë kudo ku ndodhet për festat e Nëntorit të madh kuq e zi të Skënderbeut , Rilindjes Kombëtare luftes së Enver Hoxhes dhe nëntorin e Adem Jasharit dhe UÇK -së

Poashtu Afrimi i uron bashkëluftëtaret në Hagë të madhin Hashim Thaçi me çlirimtaret tjere duke besuar te pastertia dhe krenaria e luftes sonë .

Lavdi dëshmorëve , respekte kujdes të kete shteti për vlera e çlirimtar

Rroftë Shqipëria natyrale

Afrim Ajredini Linz Austri