Naim Nimonaj Figurë e Lavdishme e UÇK -së

Naim Metë Nimonaj nga Gllogjani i rezistences është hero i popullit shqiptar dhe një nga celulat e para të UÇK -së

Kjo familje historikisht ishte në luftē me serbosllav çdo armik ishte bastion Shqipërie dhe në luftën e fundit e tregoj veten duke dhenë dëshmor dhe luftëtar trima si dragonjë , dhe si familje gëzojnë autoritet mbarëkombëtar .

Trimi kolosi sypatremburi Naim Nimonaj gjatë gjithë luftes u deshmua në aksione 1998 herët logjistikë nē beteja kudo në ZOD te Komandant R.Haradinaj , deri sa ra me Arton Hasanajn jetoi veproj vertikalisht dhe ishte militant i Shqipërisë Etnike .

Figurë e lavdishme , i paharruar nder shekuj i nderuar dhe dekoruar nga drejtuesit ma te lartë shteteror .

Edhe Fronti Popullor do ta nderoj me mirënjohje post mortum heroin Naim Nimonaj dhe shumë personalitete të rëna e gjalla .

Erald Selca

Leave a Reply