Selca : Eulex ndale fushaten anti UÇK

Eulexi dhe levat e tij kuzhinat e Beogradit duhet ta ndalojnë Gjuetinë e Shtrigave ndaj UÇK -së dhe familjes emblematike Demaku që dhanë dëshmor e luftuan për liri e çlirim .
Boll mo ndërkombëtar dhe hafije na ndjekët internuat dhe përsekutuat ne çlirimtarëve , kurse kriminelët serb sorollaten të lirë në enklava dhe vet Serbi e gjetiu!

Leave a Reply