Njoftim nga Shoqata Bereqeti në Podujevë

Zena sh.p.k. dhuron donacion për 20 familje!

Bereqeti – dega Pd, sot ka pranuar donacion 500euro të cilat do të shërbejn për blerjen e 20 pakove ushqimore

Këshilli I Bashkësisë Islame në Podujevë, falenderon Arsim Gjata dhe Mirsim Gjata për këtë donacion.

Zoti ju shpërbleft me të mirat e Tij të pakufishme!

Të gjithë ata që duan të i bashkohen këtij aksioni na kontaktoni ose drejtohuni tek zyrat e KBI-Pd.
Kujtim Hyseni – koordinator i degës “Bereqeti” – KBI Podujevë.
Numri kontaktues: 045-654-450

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *