Baca Pashk i kalofsh shekujt , të paçim sa malet e Shqipërisë

Këto ditë atdhetari mërgimtari i nderuar baci Pashk Nue festoj 60 vjetorin e lindjes në ambient familjar me miq e dashamir

Baca Pashk mori mijëra urime ngrohta e këtyre urimeve i bashkangjitem dhe unë me familjen time , si luftëtar lirie i UÇK-së dhe veprimtar i kombit unë Erald Selca e çmoj lart rolin kontributin e bacit Pashk me familje në vitet 90 ta për arsimin shqip nën okupimin serb për ndihmat për shoqaten Nëna Tereza dhe për UÇK-Në legjendare që luftoi me flamurin kombëtar të madhit Gjergj Kastrioti

Baca Pashk ashtu si mërgata jonë terë jeten ishin dhe janë pranë familjeve kombit aksioneve humanitare , baci Pashk ka krijuar nje familje model me nipa mbesa ku do vecoja vëlla Davidin birin e bacit Pashk për atdhedashurin e tij të pastër .

Ju paçim sa malet e Shqipnisë baci Pashk

Erald Selca