Veprimtari e luftëtari i njohur Afrim Ajredini uron festat madheshtore të Nëntorit

Urime 28 Nëntori! Dita e Flamurit, e Pavarësisë së Shqipërisë, dhe ditëlindja e heroit Adem Jashari janë momente thelbësore për krenarinë dhe identitetin kombëtar shqiptar. Gëzuar festën!me Respekt
Afrim Ajredini Linz 🇦🇱